ruineshumaines:

Liz Climo on Tumblr.

Previoulsy: 1 - 2

(via bowiewithasonicscrewdriver)


Year 4 - Development of volumes arrangement, surrounding walkway/practice space. Development

(via archisketchbook)




cheskamouse:

militarymom:

darksilenceinsuburbia:

Villa Vals

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals. They decided to build a central patio into the steep incline to create a large facade with considerable potential for window openings. The viewing angle from the building is slightly inclined, giving a dramatic view of the beautiful mountains on the opposite side of the narrow valley.

All images © Iwan Baan

My bunker dream home <3

21st century Hobbit.

(via bowiewithasonicscrewdriver)



(via pizzes)